ایران اکونومیست: يك متخصص تغذيه گفت: گيلاس به دليل داشتن ويتامين سی در حفظ سلامت پوست، افزايش قدرت ايمني، تشكيل بافت پيوندي و سلامت اعصاب در بدن مؤثر است.
برليانت بزرگمهر در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: گيلاس جزء ميوههاي كم كالري به حساب ميآيد كه حدود 48درصد كالري در بدن توليد ميكند.
وي گفت: گيلاس حاوي ويتامين سی است كه در حفظ سلامت پوست، افزايش قدرت ايمني، تشكيل بافت پيوندي و سلامت اعصاب در بدن مؤثر است و از بروز يبوست پيشگيري ميكند، حتي يبوست را درمان ميكند.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: گيلاس سرشار از منيزيم و پتاسيم است كه براي سلامت قلب و عروق بسيار مفيد است.
وي افزود: گيلاس شيرين ملين خوبي است و يبوست را از بين ميبرد، طبيعتي سرد دارد. مصرف زياد آن باعث نفخ معده ميشود، اعصاب را آرام ميكند، معده را ضدعفوني ميكند، سموم بدن را دفع ميكند و خون را تصفيه ميكند.
بزرگمهر گفت: خاصيت گيلاس و ساير ميوههاي تازه اين است كه حاوي مقدار زيادي آب هستند كه موجب حفظ سلامت بدن ميشود. تمام واكنشهايي كه در بدن صورت ميگيرد در حضور آب است.
No comments:
Post a Comment