در یك تحقیق جدید پروفسور دانشگاه ایالتی نورت داكوتا، راهكاری را برای تسكین و كاهش انقباضات ماهیچهای ارائه كرده است.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، كوین سی میلر، استادیار سلامت، تغذیه و علوم ورزشی و دارای گواهینامه مربیگری در دانشگاه داكوتاه در این تحقیق روی تاثیر آب خیارشور بر انقباضات عضلانی مطالعه و بررسی كرد.
در پژوهش قبلی دكتر میلر دریافت: 25 درصد از مربیان متخصص تحت آزمایش از مقادیر بسیار اندكی آب خیارشور برای كوتاه كردن طول مدت انقباضات عضلهای در ورزشكاران استفاده كردند با این تصور كه این خوردنی نمك و مایعات از دست رفته را جبران میكند.
میلر و محققان دانشگاه بریگهام یانگ گروهی از دانشجویان پسر سالم را در یك آزمایشگاه ورزشی تحت مطالعه قرار دادند. این داوطلبان در جلسات 30 دقیقه دوچرخه سواری میكردند تا در حد متوسط آب بدنشان از دست برود. سپس میزان انقباض ماهیچهای این افراد اندازهگیری شد.
به گزارش روزنامه نیویورك تایمز محققان دریافتند: اگر ورزشكاران پس از تمرینات چیزی نخورند، انقباضات تا 2 ساعت و نیم ادامه مییابد و دوباره پس از استراحت باز میگردد. اما اگر مقداری آب خیارشور مصرف كنند، 45 درصد سریعتر انقباضات ماهیچهای آنها بهبود پیدا میكند.